Contact

Nieuws 2017

Lees hier ons meest actuele nieuws van het jaar. Oudere nieuwsberichten kun je vinden via het archief. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Maximale score voor In2Food op Responsible Care Barometer

  • Maximale score voor In2Food op Responsible Care Barometer

Op de jaarlijks opgestelde Responsible Care barometer van het VHCP (Verbond van Handelaren in Chemische Producten) heeft In2Food ook dit jaar de maximale score van 100 punten gehaald.

Lees verder

Europese bijeenkomst ambachtelijke boerderijzuivelbereiders

Van 25 t/m 27 oktober 2017 vindt in Graz (Oostenrijk) voor de negende keer de jaarlijkse Europese bijeenkomst voor ambachtelijke boerderijzuivelbereiders plaats.

Hygiëneforum 2017, 10 oktober in Ede

Op dinsdag 10 oktober 2017 vindt het Hygiëneforum 2017 plaats in De Reehorst in Ede. Een dag met interessante deelsessies en gerenommeerde sprekers uit wetenschap en industrie.

In2Food op Vakbeurs Foodspecialiteiten

In2Food neemt op dinsdag 26 en woensdag 27 september deel aan de Vakbeurs Foodspecialiteiten in de Expo Houten.

In2Food op Cum Laude Awards met samples

In2Food is trotse sponsor van de Cum Laude Awards. Ook dit jaar was In2Food bij de uitreiking met een stand aanwezig en deelde samples SynQ handreiniging uit.

SynQ overeenkomst met Sofra Dairy

In januari heeft In2Food een overeenkomst met Sofra Dairy afgesloten voor het leveren van SynQ reinigings- en desinfectiemiddelen en het benodigde equipment, waaronder het opslag- en doseringssysteem.

Verhuizing In2Food Belgium

Begin februari verhuist de Belgische locatie van In2Food van Reet naar een nieuwe kantoorruimte van het ‘Intercity business park’ aan de Generaal De Wittelaan 17a in Mechelen.

Super Gold medailles voor Flandrien Kaas

De Flandrien Oud en Flandrien Grand Cru werden op de World Cheese Award 2016 bekroond met een Super Gold medaille en behoren daarmee nu officieel tot de absolute wereldtop van goudse kazen.


Zoekresultaten