Nieuws 2016
Lees hier ons meest actuele nieuws van het jaar. Oudere nieuwsberichten kun je vinden via het archief. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.
Maximale score voor In2Food op Responsible Care Barometer
Gepubliceerd op 17-11-2016Op de jaarlijks opgestelde Responsible Care barometer van het VHCP (Verbond van Handelaren in Chemische Producten) heeft In2Food de maximale score van 100 punten gehaald.
Lees verderValidatie Charm® CowSide II door ILVO en FAVV België
De Charm® CowSide II antibioticatest werd in de voorbije maanden succesvol getest door het ILVO te Melle. Uit de validatieresultaten blijkt dat de test voldoet aan de criteria vooropgesteld door het FAVV voor microbiële inhibitortesten.
- Gepubliceerd op 31-10-2016
- Lees verder
'Jerseyhoeve Bio Schorren' van Treur Kaas is 's werelds lekkerste kaas
Bij de International Cheese Awards is de ‘Jerseyhoeve Bio Schorren’ van Treur Kaas uitgeroepen tot ‘s werelds lekkerste kaas!
- Gepubliceerd op 03-08-2016
- Lees verder
Uitbreiding pakket zuivelingrediënten
Aan het assortiment zuivelingrediënten van In2Food is een complete lijn microbieel en natuurlijk stremsel toegevoegd en ruim 300 yoghurt-, boter- en kaasculturen.
- Gepubliceerd op 01-04-2016
- Lees verder
Cum Laude verkiezing
Cum Laude is een landelijke wedstrijd voor de lekkerste zuivelproducten van de boerderij. In2Food was aanwezig tijdens de uitreiking.
- Gepubliceerd op 17-03-2016
- Lees verder
Nieuwe antibioticatest
De betrouwbaarheid van een antibioticatest is belangrijk, daarom biedt In2Food een nieuwe breedspectrumtest aan: Charm CowSide® II.
- Gepubliceerd op 06-01-2016
- Lees verder